Wie zijn wij

Wij zijn een groep sportievelingen van allerlei leeftijden en afkomsten maar met een ding gemeen, we hebben allemaal een vorm van autisme. Aut in motion is gevestigd in Eindhoven maar onze leden komen uit verschillende plaatsen rond Eindhoven, voel je dus ook vrij om aan te melden als je niet uit Eindhoven komt.

Onze leden zijn mensen met autisme met een normale tot hoge intelligentie, dit is ook een voorwaarden om lid te worden. We werken met vrijwilligers, geen professionele begeleiders, daarom wordt er een bepaalde zelfstandigheid verwacht.

Ontmoet onze coaches

Simone

Simone is de voorzitter en oprichter van onze vereniging en zij regelt veel voor de groep, van subsidies tot sport- en kooklocaties en van interviews tot social media. Daarnaast heeft ze een cateringbedrijf en een webshop. Voor organisatorische vragen kan je bij haar terecht.

Rob

Rob is onze voedingscoach, hij weet (bijna) alles over gezond eten in combinatie met sporten. Hij begeleid onze leden met het plannen hiervan en biedt gezonde recepten en kookworkshops aan.

Dennis

Dennis is de secretaris, hij notuleert alle vergaderingen en houd het ledenbestand bij. Ook is Dennis de vaste coach op zaterdag. Hij speelt graag een potje tennis in zijn vrije tijd. Deze website is ook nog eens door hem gemaakt, een echte ict-er!

Kaouthar

Verzorgd de sportactiviteit elke maandagavond, lekker bootcampen of wandelen, dat is waar kaouthar van houd. Naast wat ze allemaal doet voor Aut in motion is ze maatje bij stichting Mee en hoopt ze in de toekomst ook weer voor de klas te kunnen staan.

Abdullah

Als je je aanmeld voor de vereniging kom je bij Abdullah terecht. Hij begeleidt nieuwe leden bij het aanmelden en de eerste paar activiteiten, totdat ze zich helemaal fijn voelen binnen de groep.