Wie zijn wij

Wij zijn een groep sportievelingen van allerlei leeftijden en afkomsten maar met een ding gemeen, we hebben allemaal een vorm van autisme. Aut in motion is gevestigd in Eindhoven maar onze leden komen uit verschillende plaatsen rond Eindhoven, voel je dus ook vrij om aan te melden als je niet uit Eindhoven komt.

Onze leden zijn mensen met autisme met een normale tot hoge intelligentie, dit is ook een voorwaarden om lid te worden. We werken met vrijwilligers, geen professionele begeleiders, daarom wordt er een bepaalde zelfstandigheid verwacht.

Ontmoet onze vrijwilligers

Simone

Simone is de voorzitter en oprichter van onze vereniging. Zij regelt veel voor de groep, van subsidies tot sport- en kooklocaties en van interviews tot social media. Daarnaast heeft ze een webshop, www.de-kater.nl. Voor organisatorische vragen kan je bij haar terecht.

Dennis

Dennis is de secretaris, hij notuleert alle vergaderingen en houd het ledenbestand bij. Hij speelt graag een potje tennis in zijn vrije tijd en organiseert ook activiteiten voor de Aut in Motion. Hij heeft onze activiteiten portal en website gemaakt, topper!

Penningmeester

Wij zijn nog opzoek naar een toffe penningmeester die alles van cijfertjes weet!

Kaouthar

Verzorgd de sportactiviteit elke maandagavond, lekker bootcampen of wandelen, dat is waar kaouthar van houdt. Naast wat ze allemaal doet voor Aut in motion is ze maatje bij stichting Mee en geeft ze taallessen.

Pieter

Pieter loopt graag een rondje hard en is hier ook erg fanatiek in. Hij organiseert de activiteiten op donderdag avond en probeert altijd iets nieuws te bedenken! Hij vind het fijn om aansluiting te vinden bij andere mensen met autisme.

Joeri

Toen Joeri van Aut in Motion hoorde was hij gelijk enthousiast. Hij heeft recreatie/toerisme en kok gestudeerd en wil dit als vrijwilliger weer oppakken. Hij houd van mountainbike, wielrennen en volleyballen. Voor alle activiteiten probeert hij een duidelijke uitleg te geven en te helpen waar nodig is.

Evie

Evie sport graag in haar vrije tijd en volgt een opleiding logopedie. Als je je aanmeld voor de vereniging kom je bij Evie terecht. Zij begeleidt nieuwe leden bij het aanmelden en de eerste paar activiteiten, totdat ze zich helemaal fijn voelen binnen de groep.