Wat doen wij

Wij bieden sportactiviteiten aan voor mensen met autisme. We werken met een contributie van €2,50 per maand. Je kunt vrijblijvend 3 activiteit meedoen om te kijken of onze vereniging iets voor je kan betekenen.

We sporten drie keer in de week, op maandag en donderdagavond en zaterdagmiddag. Daarnaast bieden we een keer per maand een kookworkshop aan. Zie onze Agenda.

We gebruiken hiervoor onze eigen portal, hierin staan alle activiteiten die we doen vermeld. De meeste activiteiten zijn kosteloos, als een activiteit geld kost staat dit er altijd bij vermeld. De kosten dienen zelf betaald te worden door de deelnemer. Alle activiteiten worden minimaal een week van te voren in de portal gezet, zodat je ruim van te voren weet wat we gaan doen. Via deze portal kan je jezelf ook aanmelden voor de activiteiten.

Je hoeft dus niet met alle activiteiten mee te doen, je kunt zelf kiezen met welke je wel of niet mee doet. In de portal kan je ook zien wie zich nog meer voor de activiteit heeft aangemeld.

We doen verschillende activiteiten zoals voetballen, hockeyen, zwemmen, hardlopen, bootcampen en basketballen. Sommige activiteiten zijn binnen, andere buiten. Omdat niet alle sporten op dezelfde plek beoefent kunnen worden wisselt de plek per activiteit. In de portal kun je altijd terug vinden waar het is.

Mocht je zelf leuke ideeën hebben mag je deze altijd aandragen bij een van de coaches.

Waarom

Het is voor iedereen belangrijk om goed te eten, genoeg te bewegen en een netwerk te hebben. Voor veel mensen met autisme is het lastig om aan te sluiten bij een reguliere sportvereniging omdat ze vaak niet binnen de normen van deze groep passen. Vandaar Aut in motion, hier kan je jezelf zijn en je veilig voelen binnen de groep.

Doel

Het doel met Aut in motion is mensen een veilige sportomgeving te bieden. Door deel te nemen aan Aut in motion zul je je netwerk uitbreiden, meer bewegen en gezonder gaan eten!