Steun ons

Aut in motion draait volledig op vrijwilligers en subsidies. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met de activiteiten. Tevens is het mogelijk om gebruikte of nieuwe sportartikelen aan ons te doneren, die we vervolgens weer kunnen gebruiken bij de activiteiten.

Ook een geld donatie is mogelijk en wordt erg gewaardeerd.

Sportartikelen doneren/sponsoren

We zijn altijd op zoek naar nieuwe of gebruikte (sport)artikelen die wij kunnen gebruiken tijdens onze activiteiten. Denk hierbij aan een voetbal, (tennis)racket, (bmx)fiets of gewichten. Tevens hebben we behoefte aan materiaal om deze artikelen zo nu en dan op te frissen, zoals een nieuwe grip of bespanning. Heb je toevallig nog wat liggen wat je niet gebruikt of wil je ons sponsoren? Stuur dan een mail naar info@autinmotion.nl met als onderwerp sportartikelen doneren/sponsoren!

Locaties voor activiteiten

Onze activiteiten organiseren we op verschillende locaties, meestal in de buitenlucht. We zijn altijd op zoek naar locaties, zowel binnen als buiten, om onze activiteiten in te organiseren. Zo zoeken we bijvoorbeeld ook locaties om met meerdere mensen kookworkshops te kunnen geven. Maar ook een sportlocatie in een gymzaal kunnen we altijd goed gebruiken. Weet u zo’n locatie die gratis of tegen een redelijke vergoeding verhuurd kan worden, stuur ons dan een mail op info@autinmotion.nl met als onderwerp locaties voor activiteiten!